A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variables should be assigned by reference

Filename: core/Loader.php

Line Number: 150

IT Konsoli Oy

Vilmo

Koululiikkuu.fi

Koulujärjestää.fi

Pienohjelmat

Visio

Keskitymme tekemään asiakkaillemme työkaluja organisaatioiden ja resurssien tehokkaaseen kartoitukseen, ylläpitoon ja hyödyntämiseen:

Kartoitus: tiedot välineistä, materiaaleista, tiloista, paikoista, henkilöresursseista kerätään yhteen selkeäksi kokonaisuudeksi, resurssitietokannaksi.

Ylläpito: tietoihin voidaan sisällyttää ajastettuja toimintoja ilmoittamaan resurssien huoltotarpeista, hälytyksiä rikkoutumisista, puutteista tai muista niiden käytettävyyteen vaikuttavista poikkeuksista.

Hyödyntäminen: resursseja voi varata verkkoselaimella kalenterinäkymästä, jossa varatut ja vapaat ajat yhdelle tai useammalle valitulle resurssille ovat selkeästi näkyvissä.

Vilmo

Vilmo on tapahtumien ilmoittautumiseen rakennettu nettiratkaisu. Tiedotus tapahtumista voidaan kohdistaa yleisesti tai rajatulle ryhmälle tai ihmisille. Ilmoittautumiset tapahtumaan voidaan järjestelmässä tehdä aika- ja paikkariippumattomasti verkossa. Tapahtuman etukäteissuunnittelu ja hallinta paranevat ja varapaikatkin voidaan käyttää tehokkaasti.

Katso esite

Koululiikkuu.fi

Koululiikkuu.fi on koulujen liikuntatapahtumien kehittämiseen rakennettu sovellus. Tapahtumien tiedotus kouluille, sekä koulujen ilmoittautumiset tapahtumaan voidaan tehdä Koululiikkuu.fi-järjestelmässä aika- ja paikkariippumattomasti. Ilmoittautumistieto saadaan siirrettyä vaivattomasti eri lajien tulospalveluohjelmistoihin. Tapahtuman etukäteissuunnittelu ja hallinta paranevat ja kustannussäästöjä tulee mm. yhteiskyytien ja -resurssien järjestelyllä.

Katso esite

Koulujärjestää.fi

Koulujärjestää.fi on koulujen yhteisten tilojen, välineiden ja henkilöstöresurssien tehokasta käyttöä ja varaamista helpottava ohjelmistotuote. Onpa kyseessä yhteiset pesäpallomailat tai kilpailunumerot, suunnistusvalmentaja tai pallokenttä, Koulujärjestää.fi–sovelluksen avulla liikunnanopettaja voi varata vapaan resurssin itselleen netissä milloin vain, ilman aikaa vievää soittorumbaa kolleegoilleen.

Katso esite

Pienohjelmat

Ovat suunniteltuja lisättäviksi olemassaoleville sivuille, kuten kotisivuille tai tuotesivuille. Pienohjelmilla voi tarjota yhden toiminnallisuuden, kuten esimerkiksi tuotekohtaisen varauskalenterin, vieraskirjan, ajastettujen tiedotusten ruutu, yms.

Pienohjelma: Varauskalenteri

Voit lisätä tämän yrityksesi eri varattavien tuotteiden sivuille kertomaan asiakkaille päivät, jolloin tuote on käytettävissä. Päivien varaukset ja vapautukset toimivat päivien päältä klikkaamalla. Ohjelman värit voi itse valita.